Ännu mera grönt

I helgen hade vi tänkt oss att vi skulle flyttat in i sovrummet. Nu blev det inte så. Inte för att det hände något särskilt utan därför att vi helt enkelt ändrade oss. Jag tänkte att jag skulle sy gardiner och kom på att det är ju bättre att fixa en systudio i sovrummet så kan jag fixa allting på plats sen. Och det var ju såklart perfekt. In med tjusiga bordet från tidigare inlägg och in med strykbrädan. Så enkelt det blev.

Gröna tyget på plats.

Gardintyg

Gröna tyget som jag köpte en massa meter av. Vet inte varför, men när jag köpte det så hade jag för mig att jag skulle göra långa gardiner. Jag som egentligen inte ens tycker om gardiner. Men i alla fall. Tio meter tyg kom jag hem med. Väl hemma och sittandes på en stol i sovrummet stirrandes på fönsterna så blev jag direkt övertygad om att någon lång gardin skulle jag då inte ha. Korta gardiner skulle det vara. Satt där stirrandes och försökte komma på olika modeller. Så kom jag på att jag hade ett antal meter bomullsspets som jag köpte till vardagsrummet, men inte använde allt av. Plockade fram den också.

Kände då att jag hamnat helt rätt. Så det blev tre korta kappor med spets. Använde inte ens tre meter tyg. Så nu har jag sju meter tyg, cirkus över. Smart va! Som tur är har jag en syster som precis flyttat till ett större boende. Hon trodde att hon kunde ha nytta av sju meter tyg. Hoppas det.

Klant!

Nu är i alla fall gardinerna på plats och sovrummet är helt inflyttningsbart. Så kanske nästa helg 🙂

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *