En tillfällig (permanent?) lösning

Jag har funderat mycket på hur vi ska göra med smutstvätten i sovrummet. Vi hade tidigare en garderob till smutstvätten, en med tre utdragbara ”tvättpåsar”. En alldeles utmärkt garderob, men den har aldrig passat in i det här huset. I lägenheten vi hade tidigare så var den helt perfekt. Men, men så blir det när man flyttar. Olika bostäder kräver olika lösningar.

För att hitta något har jag surfat mycket och länge. Jag har fortfarande funderingar på ett tvättskåp som skulle kunna få plats i mitt badrum där åtminstone två tvättkorgar får plats. Men till den slutliga, perfekta, lösningen dyker upp har jag surfat till mig en annan lösning. Som fanns på Rusta och bara kostade 149 kr styck. I alla fall mycket snyggare än dylika i plast. Hur länge de håller återstår väl att se, men så länge känns de som en bra lösning.

tvattkorg-2

Sticker inte helt ut från inredningen heller. Måste bara märka upp dem så att vi vet vilken som är vilken när vi börjar flytta runt dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *