Sovrummet är klart!!

Jo det är faktiskt sant. Idag blev vi klara med sovrummet. Inte med möbler och inredning, men med renoveringen! Idag har maken satt upp de sista små trekantslisterna och jag har målat lite småduttar där det behövdes. Jag har också fixat roliga detaljer som doslock.

sovrum-111257

Tycker det gör så stor skillnad att dölja de där fula, vita locken. På det här viset blir de nästan osynliga.

Och så har jag målat lite  sladd. En annan detalj som jag tycker gör skillnad.

sovrum-120535

En sladd i ungefär samma färg som väggen gör att sladden nästan blir osynlig den också. Åtminstone lyser den inte lika mycket som en vit. Jag gillar att fixa sådana där små detaljer. Små detaljer som ändå betyder mycket.

Vi har plockat bort golvpapp och dammtorkat. Fönsterna är inte putsade, det får bli nästa helg när vi flyttar in. Gardiner finns det inte heller några ännu, men jag har en idé om vad det ska vara. Vi har rullgardiner där så det finns något att dra för när vi ska sova.

Iggy var tvungen att provligga golvet när det kom fram. Han har ju saknat sovrummet väldigt mycket.

sovrum-74

Ja, där syns våran nya snygga dörr också! 🙂 Det kommer att bli några före och efterbilder, men inte idag. Vill ta bilder när det är dagsljus. Om jag kan lyckas vara hemma vid något sådant tillfälle.

sovrum-68

En kommentar

  1. Fint. För att hitta det doslocket måste man vara detektiv 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *