Fotboll – det är grejer det

Båda våra hundar gillar fotboll. Att spela fotboll alltså. Eller rättare sagt Gandalf spelar fotboll. När han träffar makens syskonbarn kan han irritera alla med att tydligt tala om för dem att de genast bör gå ut och spela fotboll med honom. Han är tydligen back. Iggy däremot har mer som mål att döda bollen. Först skrämma den ordentligt med ett gällt skällande och därefter kasta sig över den och försöka mörda den. Båda har väldigt roligt dock. Även om målen de har är olika.

Häromdagen var jag i sovrummet och hörde ett skarpt skällande. Då var alla mina killar ute i trädgården och spelade fotboll.

fotboll-12

Det är härligt att stå så där och titta ner över sin – inte så välskötta- men dock – trädgård och se dem ha roligt.

fotboll-10

På sina olika sätt.

fotboll-4

Mina tre killar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *