Mera blommor

Ja, vi har ju tre fönster i sovrummet så att nöja sig med en garderobsblomma kändes lite futtigt. Så ja, det blev ett par till. En till varje fönster känns åtminstone som ett minimum.

kalla-5-2

Jag hittade en rosa kalla som jag tyckte var riktigt fin. Googlade den när jag stod där på Plantagen och det stod att den kunde stå i direkt sol och att den skulle torka ut mellan vattningarna. Kändes som en blomma som borde överleva min behandling. Så jag tog en var till de båda fönsterna bakom sängen.

kalla-5

Riktigt vacker tycker jag den är. Problemet är att jag googlade den en gång till när jag kom hem. Då läste jag att den INTE får stå i direkt solsken och att den aldrig får torka ut. Hur fasiken ska man kunna sköta en blomma rätt när google ger mig så spridda budskap? Eftersom det passar mitt sätt bäst och då blommorna var rejält torra när jag köpte dem, men fortfarande såg väldigt vackra ut så tänker jag välja varianten med att låta den torka upp mellan vattningarna. Oavsett hur jag gör så lär jag klara av att ta död på dem. Jag är duktig på så vis när det gäller blommor.

kalla-5-3

Men just nu pryder de sin plats alldeles utmärkt väl där i sina fönster.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *