Så kan det också gå

Häromdagen satt jag och beklagade mig på bloggen om att jag inte ville ha fler kroppsliga åkommor nu. Det skulle jag inte ha gjort. Det straffade sig ganska direkt. Igår när jag kom till jobbet så fick jag kramp i magen. Jag tänkte att det är min IBS och fick i mig mina piller. Jag gick och la mig i vilrummet på jobbet en stund. Värken släppte dock inte, istället blev den värre och en kollega körde mig hem.  Framåt kvällen hade jag plötsligt feber också. Då kändes det som att det var dags att ringa sjukvårdsupplysningen som skickade mig till akuten. Här visade det sig att jag hade fått blindtarmsinflammation. Så nu är jag opererad och en blindtarm fattigare. Men oj vad ont det kunde göra. Tydligen hade den spruckit precis när han tog bort den så det var ju tur att det inte tog längre tid.  Och så var där tydligen en ”sten” i den också.
Så så här bor jag just nu och någon natt till.

2016-03-01 16.33.05

4 Kommentarer

  1. Nämen herregud!!! Krya på dig!

  2. Men så det kan gå!
    Fint att vi har bra sjukvård här i landet. Det blir nog bara bra det där.
    Min försvann då jag var 13 och jag saknar den icke 🙂

  3. Ja jag är nog ganska sen av mig verkar det som. Vanligare i tidiga år läste jag på nätet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *