Njae

Klockan är kväll och jag har inte träffat en läkare idag överhuvudtaget. Jag tycker faktiskt inte att det är bra. Det hade varit trevligt att få prata med någon som kan svara på frågor. Det är ju så klart som så att för dem är det här en väldigt basic operation, men för mig är det stort. Sköterskorna vet ingenting och de byts dessutom hela tiden. Titt som tätt kommer det in någon presenterar sig och jag måste erkänna att jag har noll koll. På kvällen kom det en lite mer erfaren sköterska som sa att när man haft en brusten blindtarm får man sällan åka hem så fort. Så här ligger jag. Och kan fotografera mina fötter. Inte som en semesterresa precis men i alla fall.

2016-03-02 14.11.49

Något som jag tycker är bra dock är att man nu för tiden får använda sin smartphone och att de till och med har ett nätverk man kan koppla upp sig mot. Så jag ligger i en säng och tittar på Project Runway.

2 Kommentarer

  1. Krya på dig! Hoppas att du får vara frisk sedan ett tag och möta våren! Tack för trevlig kväll i Sthlm!/Karin

  2. Tack själv. Det var jättetrevligt, det får vi göra om en annan gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *