Hålet i väggen – igen

Jag hade bestämt att nu skulle jag inte visa upp hålet förrän det var klart. Klarar jag det? Nej så klart inte. Jag är som ett stort barn. Som vill visa upp saker så fort det finns något att visa. Och just nu känner jag mig så himla nöjd så jag bara måste. Visa dagsläget så som det är just nu. Nu är det paus igen för nu behöver jag tänka lite. Men i alla fall så har jag nu sågat till skjutluckorna. Och aluminiumlisterna som luckorna ska sitta i. Började med att testa de där nere.

2015-09-12 16.41.56

Jag blev så nöjd att jag rusade ner i källaren och sågade till överluckorna också. Fick dem också på plats och då var det så klart helt nödvändigt att testa med glaslådorna också. Och kolla!

2015-09-12 16.42.28

Alltså. Jag tror att det kommer att bli jättebra det här. Mycket kvar att göra dock. Nu ska allting spacklas och målas lite. Aluminiumlisterna ska limmas fast samtidigt som dörrarna sätts dit.

Och så måste jag räkna ut hur jag ska få de raka luckorna att passa i det lite sneda hålet. Plus räkna ut vad det ska vara för handtag. Möjligen skulle det vara möjligt att lösa båda de problemen på en gång. Med en list som fästs i kanten på dörrarna, men som fästs lite snett så den passar dörröppningen.

Vi får se vad det blir för lösning när jag tänkt klart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *