Funderingar

Även om det dröjer ett tag till så känns det här med att faktiskt få ett sovrum igen inom räckhåll. Nu är det dags för tak- och golvlister plus få upp foder runt dörrarna. Det kommer att ta ett tag det också, det där med att gera hörn är inte något att stressa med. Och eftersom uppsättning av lister gör märken på listerna kommer de att behöva spacklas och målas och allt det där tar också tid, men det är också som så att när lister väl börjar sättas upp så närmar man sig slutet på renoveringen. Garderoberna ska också målas klart, vi får väl se hur många lager som slutligen kan krävas. Vi har köpt ny shellack och av någon anledning så behövs det fler lager av linoljefärg än vanligt för att täcka shellacken. Nedan syns den ena garderoben med båda dörrarna målade. Det ska upp taklister och golvlister även på garderoberna. Runt garderoberna ska listerna vara samma färg som garderoberna i övriga rummet ska de vara gräddvita, precis som fönsterna. Jisses vad jag längtar.

sovrumsgarderob-200756Samtidigt så funderar jag mycket. Hur ska vi t.ex. ha tvätten numera? Vi har haft en garderob speciellt till tvätten tidigare, och även om det var väldigt bra så var det en väldigt ful garderob som faktiskt ska bort. Så därför gäller det att fundera fram hur vi ska ha det framöver. Jag har även funktioner som jag vill få in i rummet, men inte heller dem kan jag riktigt få in nu. Vi måste få in de möbler vi måste ha där innan jag kan fundera ut hur resten ska se ut.

Och så det där med gardiner. Jag kan bara inte komma på hurdana gardiner som kan passa där. Jag är ju inte så förtjust i gardiner så det får vänta lite det också. Vi har rullgardiner och de får hänga där så länge. Har däremot lite funderingar på att måla rullgardinerna. Vi får se där också.

Som synes är det mycket funderingar just nu. Dock roliga sådana.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *