Let’s dance

Jag har aldrig varit någon följare av Let’s dance. Är helt enkelt inte speciellt intresserad av den sortens program. Ibland kan det dock hända saker som gör att även jag måste titta. En anledning kan vara att Magnus Samuelsson är med. Ja, det är sant, jag är väldigt förtjust i att titta på Världens starkaste man. Nu verkar de aldrig visa de programmen på TV, men förut gjorde de det och jag följde alltid de tävlingarna. Och så klart var Magnus Samuelsson idolen där. Inte bara var han stark utan han verkade dessutom vara en hyvens kille, med en riktigt hyvens fru, som även hon var superstark. Så när Magnus skulle vara med i Let’s dance så var jag tvungen att följa med. Jag ska vara ärlig och säga att jag trodde inte att jag skulle behöva titta på så många program (sorry Magnus – men det är sant), men tji fick jag. Alla avsnitten fick jag titta på och i det sista avsnittet så röstade jag till och med. Och han vann! Helt fantastiskt! Han var dessutom en värdig vinnare, hur duktig som helst.

Nu är det dags igen. Den här gången råkade jag se att Stina Wollter skulle vara med. Stina som ”spontandansar” på Instagram, och som är en multikonstnär får man väl säga. Henne måste jag så klart följa.

Och efter att ha sett första avsnittet så verkar det finnas en risk för att jag måste se ganska många avsnitt igen. Vi får väl se hur det går ikväll.

Heja Stina!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *