Slut med semesteruniformen

OK. Igår var sista semesterdagen och idag är det dags att börja jobba igen. Och jag är INTE redo. Men som vanligt är det bara att kasta sig in i arbetet igen. Det här var en väldigt vilsam semester fram till dess problemen med Gandalf började. Då fick jag stressymptom igen. Och de har inte försvunnit, så jag känner mig inte speciellt utvilad efter den här semestern. Inte mycket att göra någonting åt tyvärr. Vi får väl se hur väl det går att anpassa sig till vardagen igen.

Gandalf stackarn ja, han fick igång en inflammation i höften också och i lördags så kunde han bara inte stötta på ena benet. Hade jätteont! Vi körde igång den där antiinflammatioriska medicinen vi hade fått till tänderna, men inte velat använda och det har börjat vända. Vi var hos veterinären i måndags och hon sa att rörligheten i höften är bra så det skulle nog ordna sig med lite medicin och sedan lite rehab. Han får laserbehandling också. Det ska tydligen hjälpa läkningen i både munnen och höften. Stackarn. Nu blir det bara mycket korta promenader.

2016-08-16 19.35.47

Jag får också lägga bort min semesteruniform. Eftersom jag inte tar selfies så tar jag bara en bild på själva outfiten. Utan mig i den.

Semesteruniformen

Det låter väl inte klokt, men den här klänningen och de här tightsen har jag haft i princip hela min semester (Hemma alltså, jag hade en annan outfit som jag drog på mig varenda gång jag skulle ut lite mera officiellt, typ till folktandvården eller så.). Det började med att det var så himla varmt ute, detta var den tunnaste klänning jag hade (tunt lin) och då det fortsatte vara varmt så var detta fortfarande min tunnaste klänning. Så in i tvättmaskinen på 30 minuter tvätt var och varannan kväll och kläderna var sedan torra till morgonen igen. Den senaste veckan har det blivit kallare och det har egentligen blivit för kallt för min semesteruniform, men då jag har lite dålig fantasi och semestern dessutom började närma sig sitt slut så har jag fortsatt med uniformen. Dessutom har de två senaste dagarna behagat vara sommarvarma så klänningen har passat vädret igen. När det var lite kallare så har jag kompletterat med en kofta eller en fleecejacka istället. Tilläggas kan att det dessutom är hål på ena knät på de här tightsen, men det har jag inte heller brytt mig om. Desto mindre behöver jag bry mig om hur de hanteras.

Jag saknar redan enkelheten i dessa kläder. Att behöva ha på sig ”jobbuniform” istället, tänka på vad jag ska på mig imorgon etc. Bläh.

Wish me luck.

2 Kommentarer

  1. Jag har också haft en semesteruniform – enkelt att välja kläder på morgonen! Nu har jag börjat jobba och har gått över till hemmauniform, medan jag klär upp mig på jobbet.

    Hoppas Gandalf snart mår bättre, det är inte roligt när det håller på så länge. 🙁

    Hugg nu tag i jobbet! Kom igen! Du klarar det!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *