Shoppingtips

Och idag. Ett shoppingtips! Hos oss har vi alltid problem med kläder i sovrummet. Ni vet, de där som använts en gång och som inte är smutsiga ännu utan går att använda en gång till. För min egen del plockar jag också ibland fram kläder som jag tänker mig att använda på jobbet under veckan så att jag ska slippa tänka för mycket på morgonen eftersom jag inte är så bra på det. Att tänka på morgonen alltså. Jag har planer på att bygga någon slags klädställning i trä att ha i sovrummet, och har lite funderingar på hur den ska bli helt perfekt till det jag behöver den till. Under tiden har jag haft den här tjusiga klädställningen från IKEA.

Klädställning IKEA

På bilden syns inte hur sned den är. Lyckades inte få till det på bild, finns inte riktigt plats att ta den bilden (Ni ser väl min fina målarfleecejacka där längst till höger 😉 ).

Maken avskydde den klädställningen. Och jag ska vara ärlig, jag tyckte inte heller den var så fin, men eftersom jag snart skulle bygga en ny så fick den duga så länge.

Tills  nu. När jag satt och surfade på klädställning för jag vet inte vilken gång i ordningen så hamnade jag på Rustas sida. Och det visade sig att de hade en kanske något snyggare klädställning för 399 kr. En som kanske skulle göra sig lite bättre i sovrummet tills dess att jag faktiskt hinner bygga en egen. Så, sagt och gjort, jag tog mig en tur till Rusta och inhandlade en klädställning. Maken och jag satte ihop den. Tips! Kolla benen innan du skruvar ihop den. Det HAR betydelse vilket håll de är på eftersom de är snedsågade nedtill för att hamna på rätt sätt när ställningen står upp. Nej, vi kollade inte först. På så vis kan jag också uttala mig om att ifall du glömmer att kolla så går det bra att skruva isär den och sedan skruva ihop den igen. Även om det går att undvika.

Oavsett. Mycket snyggare blev det allt med den här klädställningen.

2016-06-13 09.12.36

KlädställningDe svarta krokarna har jag köpt på Granit. Bra att ha till sådana saker som inte går (läs jag inte orkar) att hänga på klädhängare.

2 Kommentarer

  1. Men vad mycket finare det blev. Toppen! Jag har en ful svart från Clas Ohlsson i sovrummet. Och funderar på att skaffa en till men jag får nog krypa till korset och rensa ut lite kläder istället.
    Tack för inspon. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *