SÅ vackert

Vårt stora äppelträd har nog många år på nacken. Det har fått äpplen vissa år och hoppat över vissa år. Jag tror dock att det börjar bli lite gammalt nu och äpplena blir inte alltid så fina. Men i år blommar det något helt otroligt! Jag har försökt få till det på bild, men jag är inte tillräckligt bra fotograf för att verkligen kunna visa hur vackert det är just nu.

Apelblom-1

Apelblom-5

Jag går och tittar på det så ofta jag bara kan eftersom jag vet att den där blomningen inte varar så länge.Apelblom-4

Det är så vackert överallt just nu. Apelblom-3 Apelblom-2

2 Kommentarer

  1. Otroligt vackert och vilka fina bilder! Så den där doften….mmm

  2. Ja, visst är den härlig. VI har dessutom en hägg så dofterna bara öser över en.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *