Många sorters växter

Det finns lite olika odlingar hos oss. I ena hörnet ser det ut så här.

odling-1

Brännässlor, kirskål, maskrosor och förgätmigej. Det är väl också någon slags odling?

2 Kommentarer

  1. Tycker det ska få vara sådär i en trädgård, just blandningen av kirschkål, nässlor och förgätmigej luktar i alla fall något särskillt (iofs. när man kör över med gräsklipparen haha) men det är sommar 🙂 Skulle jag ha en trädgård skulle jag ha viltväxande blmmor i trädgården och som smala bryggor/gångar en bit ovanför marken så man kunde gå genom allt. Det hade varit coolt 🙂

    • Nu ska jag vara ärlig och säga att vi har kirskål nästan överallt i vår trädgård, men just hela den här fina odlingen finns i vårt ”skräphörn” – där vi slänger allt trädgårdsavfall. Där blir det små intressanta odlingar ibland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *