En grön rapport

Nu tänkte jag berätta om något som jag är övertygad om att ni väntat och undrat över. Kanske till och legat sömnlösa över. Hur har det egentligen gått med de där ramslöksplantorna jag beställde och planterade tidigare i år? Lever de? Har de kolat vippen?

Jo, faktum är att de lever. Och just nu blommar de till och med!

2016-05-16 18.39.18De står där bland myskmadran och kirskålen och verkar faktiskt ha det ganska bra. Jag vill ju inte ta något av den i år så jag hoppas verkligen att detta tyder på att den håller på att etablera sig och att den kommer upp igen nästa år. Så att jag kan göra ramslökssmör.

2016-05-16 18.39.54

2 Kommentarer

  1. Kul! Jag tror de är rätt så härdiga typer. 🙂 På min promenadrunda växer det ramslök och det är som att gå in en doft av mild, just lök.
    Ha en fin fin helg!

    • Jag hoppas det. Jag hittade i skogen när jag bodde i Skåne, men här har jag inte sett ramslök häromkring någonstans ännu. Det finns säkert.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *