Grå, grå, grå

Har ni hört den där sketchen med Magnus och Brasse, den där de är piloter, åtminstone tror jag de var piloter? I alla fall berättar Brasse att han köpt en sådan där elektrisk orgel med olikfärgade tangenter där han fick med notblad där noterna hade olika färger på samma sätt som tangenterna så att det skulle vara lätt att lära sig spela. Men att det inte gick så bra eftersom han var färgblind. Det blev bara grå, grå, grå,grå.

Nåväl, just det citatet använder jag emellanåt ”Det blev bara grå, grå, grå, grå”. Och varje år någon gång så här års så brukar det vara som så att jag är ute och går och då plötsligt så bara tittar jag mig omkring och så reagerar jag på hur grått och trist allting ser ut. Grå, grå, grå. Igår var det den dagen. Jag var ute och gick med Iggy och då såg jag det. Hur grått allting var.

var1

För mig betyder det att det är vår. Det är då jag ser hur färglöst det är överallt. Hur grå jag är i ansiktet, hur smutsig jackan känns osv. Det är väl ljuset som kommer tillbaka och får mig att se allting lite klarare. Åtminstone tror jag det.

Men det gäller att titta på de små detaljerna för hitta lite färg. Lite början till färg.var2

Lite tid till så är vi där! På riktigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *