Skärtorsdag

Idag är det skärtorsdag och trots att det är den sista semesterdagen för mig den här veckan så är det ju faktiskt fyra dagar kvar! Härligt! Och apropå skärtorsdag och påskkärringar och sånt så hittade jag en bild när jag satt och kollade igenom gamla bilder. En bild från många år sedan, en påskhelg när vi var nere i Skåne. Från en tid när mamma i alla fall fortfarande var ganska mycket mamma och där de i hennes by hade dekorerat med en flygande häxa.

Påskhäxa

Jag tyckte den var rolig och tog en bild på den. Och den bilden hittade jag nu igen och hamnade lite i gamla tider. Jag som inte brukar vara speciellt nostalgisk av mig. Kommer kanske med åldern? Funderade på mamma, på byn där jag gick i skolan och där jag den här påskhelgen visade dåvarande sambon (numera maken) lite favoritställen och det var vacker väder och vår  på gång.

zsnodroppe

Ganska längesedan, men ändå nästan igår. Visst är det läskigt så fort tiden går.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *