Vovvarna och jag i skogen

Jaha, nu har vi varit i skogen igen. Och jag har bilder av vovvarna igen. Det är inte så nytt på den här sidan, men det är som så att skogen är viktig för mig och vovvarna är viktiga för mig. Och för oss är det liksom nytt varje gång vi är i skogen. Och vovvarna är liksom lika söta varje gång. Den här gången så regnade det på oss. Något som påverkar Iggys utseende så att han, ja, ser ut som en blöt hund. Gandalfs päls däremot den stöter bort regnet ganska mycket. Ska du lyckas få honom att se alldeles blöt ut får du allt ta och schamponera in honom, att bara spola vatten på honom räcker inte.

En blöt Iggy

Regnskog-11De är lite roliga de här två, för de är liksom ganska avundsjuka på varandra. Vilket förmodligen inte är speciellt ovanligt. Och den som är mest avundsjuk av sig är faktiskt Gandalf. Så när Iggy, sin vana trogen hoppar upp på en sten.

Regnskog-2

Då måste Gandalf också hoppa upp. Även om det ibland slutar med att han inte kommer ner igen utan hjälp. Så långt tänker han inte när han tar sig upp på stenen.

Regnskog-10

Apropå söta hundar och så. Kolla den här där båda två lyckas ha tungan ute på samma bild.
Regnskog-6Det tyckte jag allt var lite gulligt.

2 Kommentarer

  1. Du har så ståtliga herrar med dig på dina skogspromenader, oavsett om de är blöta eller inte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *