Det där med bär

Missförstå mig rätt nu. Jag älskar att vi har olika bär i trädgården. Men emellanåt så får jag så dåligt samvetet för att vi låter så många av dem gå till spillo. Ingen av oss är någon större bärplockare. Tyvärr. Så det blir oftast så att jag försöker använda bär när de finns där och resten får fåglarna ta. Hallon har vi haft en del här, även om de börjar avta nu. Och vinbär, både röda och svarta.

Men det jag tänkte tipsa om nu är hur du kan göra av med i alla fall en halvliter hallon. För den som har hallon som behöver användas upp. Du kan göra muffins!

Hallon och chokladmuffins

Jag har ett recept på choklad och hallonmuffins. Och det bakade jag en omgång av häromdagen. De är faktiskt väldigt goda. Chokladiga och så mycket hallon. Går bra att frysa också!

Choklad- och hallonmuffins

Så hår många muffinsar blir det av en sats. Eller fler om du gör dem mindre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *