En dörr blir en dörr blir en dörr

Jag skrev förut om det där med att byta innerdörr. Åtminstone en som var ditsatt efter 1972. Och hur blev det då?

Vi började med en laminatdörr.

Dörr i sovrummet

Som vi bytte ut till en trädörr.

nydorr

Bara det gjorde mig lite lycklig. Men sedan fortsatte vi så klart. Dörren blev målad och väggarna tapetserade. Det kom på foder och skurklossar och så åkte vi till Byggfabriken och köpte likadana handtag som finns på andra dörrar i vårt hus. Och då blev det till slut så här.

dorr-02378Visst är den här dörren så himla mycket trevligare i ett sekelskifteshus än den översta dörren? Jag är så himla nöjd. Det är visserligen en dörr in till en toalett, men vi valde ändå att inte ha ett toalettlås på den eftersom den bara går in till sovrummet. Det finns en nyckel för den som vill låsa om sig.

Så den här väggen.

dorr-02235

Blev den här väggen.

dorr-02377

Jag vet helt klart vilken jag gillar bäst. 🙂

4 Kommentarer

  1. Det är en ENORM skillnad – till det bättre, förstås!

    Jag har ibland funderat på att sätta lister (foder?) runt innerdörrarna i mitt hus, då vi hade det i förra huset och det var väldigt fint. Nu är ju det nuvarande huset mycket nyare (men gammalt ändå) så jag vet inte om det passar. Jag får fortsätta att fundera på saken. 😉

  2. Verkligen jättefint! Förstår att du trivs, är verkligen fantastiskt fint! Sådär skulle jag vilja ha det i mitt eget sovrum!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *