Soppatorsk – av olika slag

I söndags slutade vår bil att fungera när jag körde den. Tack och lov väldigt nära hemmet så jag kunde promenixa hem och behövde inte sitta och vänta på bogseringsbil. Så i några dagar har vi fått köra runt med hyrbil. Jag har saknat vår bil eftersom vi har förarstol med minne något som verkligen behövs hos oss eftersom maken är två meter lång och det är jag INTE. Igår fick vi besked om att vi helt enkelt hade fått soppatorsk på bilen. Men det var också som så att bränslemätaren var trasig så vi visste inte att det var soppatorsk. Nu är bränslemätaren lagad och vi har fått tillbaka vår bil.

Igår var det soligt och fint så jag tog ut hundarna för att ta en långpromenad, något som jag brukar försöka göra mitt på dagen nu när jag har semester. Hundarna var av någon orsak inte så himla intresserade av att gå en långpromenad. Efter en stund kom jag på att det var jag inte heller. För igår hade det hänt något som vi inte varit så vana vid den här sommaren. Det var varmt!

promenad

Och det varma ledde till att vi blev törstiga! Hundarna drack vatten i en bäck (efter att vi först mötte en grävling där! Mycket spännande), men jag ville inte riktigt dricka där. Och det blev inte någon långpromenad. Den här sommaren har vi kunnat gå både en och halv, två och tre timmar utan att behöva bli törstiga, det har liksom blivit en vana. Så inte igår. Jag blev jättetörstig! Så vi tog en lite kortare promenad. Tack och lov så ledde inte den här soppatorsken till att det inte gick att komma ända hem.

Värme? Så konstigt!

2 Kommentarer

  1. Roligt men lite pinigt! Tur att inte dina sensorer har lagt av iallafall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *