Vi fixar veranda

Våran veranda har vi haft ett par-tre år nu. Den byggdes med tryckimpregnerat virke vilket har inneburit att vissa delar fick vara omålade. Det går att måla tryckimpregnerat virke, men det bör gå ett par-tre år innan du gör det. Det har det alltså gjort nu. Så i år har vi tagit tag i att göra klart vår veranda. Det innebär att måla om det som målades från början och att måla det som inte var målat.
forebild-8

Eller i vart fall det som vi vill ha målat ska målas. Så det håller vi på med nu.

20150805_110203

Förutom det ska vi göra en del markarbete. Vi ska sätta singel runt verandan för att dels slippa lervälling när vi går ner för trappan och också för att förenkla gräsklippningen. Plus att ge mig plats att ha blommor. Jag brukar ha fuchsior där på baksidan, men de blir ofta styvmoderligt behandlade eftersom de alltid måste flyttas vid gräsklippning.

Lite sånt. Ska vi fixa.

Det kommer att bli bra det här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *