Vitt, vitare…

Som jag tidigare skrev så håller vi på att fixa till vår veranda. Räckets utsida är det som är i arbete just nu. Riktigt så fort som vi velat har det inte gått. Inte beroende på oss utan beroende på väderleken. Det har varit rejält regnigt. Förutom att fixa det som tyvärr hunnit ruttna så ska hela verandaräcket bli vitt. Från att stolparna varit omålade så ska alltså de också bli vita. Vi har grundmålat och målat en omgång vitt och jag tycker redan jag börjar se hur det ska bli när det blir färdigt.

Det ska till någon slags spaljé eller motsvarande till höger om skjulet som ska täcka det ”lager” som vi har under trappan, så det får man liksom föreställa sig också. Oavsett så tror jag att det kommer att bli bra det här, sedan när det är färdigt.

veranda

Kanske någon liten snickarglädje längst upp på balkongen också. Det ska jag i alla fall fundera på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *