Min nya dusch!

När maken och jag var på Teneriffa innan jul så hade vi en sk. regndusch i hotellrummets badrum, dvs en sådan där dusch med ett stort huvud. Och jag tyckte den var riktigt, riktigt skön att duscha under. Så när jag skulle ha en takdusch, med handdusch och badkarsblandare till mitt lilla badrum hade jag bestämt mig för att takduschen skulle vara en sån där med ett stort huvud. Nu visade det sig att i princip varenda takdusch har ett sådant huvud nu för tiden, men i alla fall…

dusch2

Och en regndusch blev det. 20 cm i diameter är det här duschhuvudet och jag måste säga att jag gillar den platta, enkla designen. Och än mer är jag förtjust i att duscha med den! Superhärligt! Precis som jag hade hoppats. Mjukt och ändå effektivt. Det enda problemet är att mitt älskade badkar kan vara lite halt så jag måste nog skaffa mig några halkskydd att klistra i botten på badkaret för att känna mig helt säker.

Badkaret står på teakplattor, för att sprida tyngden och för att få upp det så att slangen kan dras till avloppet. Det innebär att karet kommer ganska högt upp så som synes på bilden nedan är det inte jättelångt till lampan. Men tillräckligt långt för att det ska fungera.

dusch1

Visst är den ganska fin! Förutom härlig att duscha med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *