Kirskålsplock

Söndagen gick åt till att rensa framsidans rabatt och klippa rosorna där. Och det var jobbigt!! Jag var helt slut när jag var klar. Jag är liksom inte van vid hårt kroppsarbete helt klart. Men den mesta kirskålen är borta just nu.

rabatt

Titta inte bland stenarna bara. För där har jag uppenbarligen inte rensat så noga ännu. Kom liksom inte till det.

rabatt2

Måste räkna ut lite mera perenner att plantera. Önskar att jag var mycket bättre på det där med att planera trädgård. Blir lika frustrerad varje år över att jag inte kan få någon bild av hur trädgården skulle kunna vara. Vad den skulle kunna bli. Det enda jag vet är att jag skulle vilja ha massor, massor av blommor. Tycker väldigt mycket om blommor.

Väldigt mycket…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *