Bara liite till

Nu ska jag snart sluta tjata om min lilla smutt. Mitt lilla krypin. Men bara liiite till. Några små bilder till.

Den här bilden är för att man ska förstå hur liten smutten egentligen är. Att vi verkligen inte pratar om något stort rum eller så utan verkligen om ett litet krypin. Den här bilden är tagen rakt genom dörröppningen och här syns utan problem skrivbordet till vänster och byrån till höger. Större än så är alltså inte rummet. Här syns också några pelargoner jag tagit upp från källaren. Inte mycket att skryta med just nu, men förhoppningsvis ska de bli fina snart nu när jag väckt dem.

smuttoppning

Ja, det hänger lite långa snören där också. Det är snörena till gardinerna som ska klippas av i en lämplig längd. Men jag väntar lite bara så jag vet att jag har bestämt mig för hur jag vill ha dem.

Och så lite kika in till höger och sedan vänster.

smuttbyra

smuttvanster

För att få så mycket förvaring som möjligt på denna lilla ytan så har jag alltså byggt en byrå, köpt en hurts med lådor och en med hyllor. Förutom detta har det kommit upp hyllor på väggarna också. Fyra stycken över byrån. De är målade i samma färg som väggen och så i vitt. Gjort lite schabloner på hyllorna för att göra det lite roligare.

Och så lite lådor från IKEA.

fyra_hyllor

Vid skrivbordet har det blivit två hyllor.

smuttner

Hyllan längst upp är för elektroniken. Telefonjacket är här i smutten så vi har vårt modem, vår router och vår lilla NAS längst upp. Kablarna har dolts i en hörnlist som jag sedan målat i samma färg som väggen.

Jag är väldigt nöjd måste jag erkänna.

Nu börjar det stora jobbet att leta upp alla hobbyprylarna jag har som just nu ligger lite överallt.

Vi ska också ta ner ett par dörrar från vinden som vi tror kommer att passa här. Då går det också bra att stänga om mig om jag så vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *