Too little, too late

Ikväll har det varit en fantastisk kväll. Det har varit frost, vilket inte är min grej, men under dagen har det varit tö och plusgrader och solsken. Fullkomligt ljuvligt. Faktiskt så var uteserveringen full på lunchstället jag var på. Själv satt jag dock inne. Men på grund av den fina dagen så spillde liksom det härliga över på kvällen. Och när jag var ute med hundarna efter jobbet så var det en ljuvlig solnedgång.solnedgang

Vårlängtan fick mycket näring kan jag lugnt säga.

Och nu när jag tog den lite senare promenaden så var det stjärnklart och vackert och jag kunde se massor av stjärnor. Och då blev jag faktiskt nästan lite förbannad. Då, innan i januari, då gick jag runt och ville se stjärnhimlen. Jag ville nämligen se kometen. Lovejoy. En grön komet liksom! Hur coolt är inte det?

Det kanske inte framgår så mycket, men jag är ett stort fan av rymden. Både den verkliga och sci-firymden. Men då, när jag ville se kometen, då kunde det minsann inte vara stjärnklart. Då var molnen tjocka och tunga och täckte noggrant himlen. Varenda kväll! Och nu ikväll när jag inte brydde mig, då var det stjärnor överallt!

Too little, too late helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *