Jag har shoppat

Smutten är inte alldeles färdig. Det är lite målningsjobb som kvarstår. Jag har kört en omgång och ska förhoppningsvis kunna köra en omgång till imorgon. Sedan tror jag faktiskt att det får vara färdigt för inflyttning och då kanske på söndag.

Byrån är i källaren och färdig för inflyttning. Och idag har jag varit och shoppat lite smått och gott som jag tänker också ska få plats därinne på något sätt.

Skrivbordet blir det jag sagt från början.
klimpen

Dock kommer jag att ha hyllorna inåt.

Och så shoppade jag mig en skrivbordslampa. Kikade på en helt annan på ett annat ställe, men den kostade närmare 2000 kr och då kändes den här som ett bra alternativ, 399 kr. Ger pengar över till annan inredning.

skrivbordslampa
Sedan hittade jag ett par gulliga lampetter. Om de hamnar i smutten får vi se. Men jag köpte dem i alla fall. Det var utförsäljning och som family-medlem fick jag dem för 35 kr styck.
lampett Och slutligen köpte jag mig ett par roliga ryssby förvaringslådor. Inte det mest praktiskt formatet, men de är roliga så jag tyckte att de fick åka med.
ryssbyladaJag hade tänkt köpt mig en skrivbordsstol också, men de hade ommöblering på gång så jag kunde inte provsitta den jag funderat på. Stol får därför vänta. Jag har dock en korgstol jag kan använda så länge så jag är inte helt utan.

Det ska dit några vägghyllor också, men jag vill få dit möblerna först för att se hur jag vill ha hyllorna. De kommer nog dessutom att shoppas på byggmax och målas förmodligen i samma färg som väggen. Funderar i alla fall på det.

Sedan ska jag ha rullgardiner som stänger ute lite sol, kan bli väldigt soligt där eftersom smutten ligger i söderläge. Funderar också på om jag skulle ha någon lite gardin. Inte färdigtänkt där. Funderat på vitt linne med en spetskant och så hittade jag också idag ett fint tyg som jag skulle kunna tänka mig att ha där. Om det inte är för tjockt? Får fundera på det.

spira

Nu vill jag ställa dit allting som jag faktiskt har!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *