Planerat bygge

Under julledigheten är det väldigt vanligt att planera in massor av saker som ska göras. Eftersom vi pratar oceaner av tid! Vilket det naturligtvis inte är när du väl är där. Då springer dagarna iväg som ingenting alls! Så vad har jag gjort i år då! Jo, planerat in massor av saker som ska göras så klart. Ja, men hallå! Det är ju massor av ledig tid!

Nåväl, något som jag definitivt tänker försöka hinna med det är att bygga mig en byrå till min smutt. Nu har jag i vart fall bestämt mig för att försöka bygga en byrå själv. Av nya och gamla minibyråer från IKEA. Har jag bara räknat rätt så ska jag  – om jag köper två nya från IKEA- ha material att bygga en sådan här byrå. Det finns en del sådana här byråer hemma och det är ju faktiskt synd att inte använda dem.

prylbyra

Har mätt och ritat och känner mig riktigt nöjd med designen nu. Det blir så klart lite kompromisser och det kan bli något annorlunda innan det är klart, men huvudprinciperna är klara. För att slippa såga upp alla skivorna själv så kommer jag att be K-rauta om hjälp. De tar 18 kr snittet och det kommer det att vara värt! Då visar det sig om jag har tänkt rätt när det gäller måtten. Att måla kommer att bli det största jobbet tror jag. OM jag har mätt rätt så tror jag att själva bygget kommer att gå relativt fort. Vet dock inte ännu vilken färg den ska ha. Kräver funderingar.

Den kommer att bli högre än fönsterbrädan och det ville jag först inte, men jag har köpt att det får bli så nu. Jag måste ändå tänka på vad jag behöver för förvaring. Och den blir bra att ställa blommor på den också! Framförallt de här frösådderna som jag ägnar mig åt ibland.

Projekt på gång således.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *