Att känna sig riktigt nöjd

Vi bor mitt i en backe vilket innebär att när jag varit ute och gått med hundarna så får jag alltid en bra utsikt över huset antingen nedifrån eller uppifrån. Och väldigt ofta så tittar jag på vårt hus och känner mig så nöjd. Ser hur fint det har blivit.

Från att ha sett ut så här.

husbild

Till det här huset som jag tog en bild av i förrgår.

huset.png

Det är rejäl skillnad på de här båda husen. Även om det är samma. Och det är vi som gjort det! Jag tror att det viktigt att faktiskt titta ibland. Titta ordentligt. Komma ihåg allt jobb som ligger bakom. Se hur fint det är. Därför är jag så glad att jag fortfarande ser det. Att jag kan komma uppifrån, se vårt hus, och lägga märke till att det numera är ett av de finaste i våran backe.

2 Kommentarer

  1. vilket otroligt vackert hus! wow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *