Och nu blev det värme också

Häromdagen tog vi oss i kragen och beställde radiatorer. Vi behövde köpa till smutten, men också till blå rummet och till förstugan. Till förstugan ville vi ha ett grått eftersom vi har gråa snickerier där, de andra två är vita. De vita fick vi i fredags och igår var maken duktig och satte upp dem. I blå rummet, som också är vårt TV-rum, har vi varit utan fast radiator länge. Flera år faktiskt *skäms* och har istället haft ett litet element som stått på golvet och som inte alls varit dimensionerat för rummet. Nu har vi satt dit andra doningar. Som ni ser har jag inte alls piffat innan jag tog bilden.

Element i blå rummet

Dessutom är bilden skitkass. Är så trött på mörkret som gör att det aldrig går att få en vettig bild inomhus.

Och smutten fick också ett vitt. Kablarna ska målas med väggfärg och det ska inte stå en toarulle i fönstret:), men elementet värmer oavsett. Dagen då jag kan börja möblera min smutt närmar sig!

Element i smutten

2 Kommentarer

  1. Tack – ja de är nya både utanpå och inuti så det känns ganska bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *