Det går framåt

         Utan reglar och med sågspån                                               

fre_3143054523_o

Med reglar utan sågspån

Köket har fått reglar

Det händer saker i köket. Inom en inte alltför avlägsen framtid skall det nog gå att lägga golv också. Till vänster i den högra bilden skall det läggas nya klinker framför spisarna. Grafitgrå istället för den röda som skymtar i bilden till vänster. Det här är spännande.

2 Kommentarer

  1. Det är myyycket sågspån som finns i gamla golv.

    När vi rev ut i vårt gamla hus fick maken åka till vårdcentralen några gånger för att spola rent ögonen när han fått spån i dem.

    Roligt att se att ert arbete går framåt.

    Eva

    • Ja, jag tror vi har kastat minst 20 säckar sågspån! Inom en inte allt för lång framtid skall jag nog kunna visa hela golvet! Hoppas, hoppas att vi har köpt golvplank så att det räcker bara. Går inte att köpa nytt på nyårsafton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *