Inte på topp

I torsdags var jag tvungen att gå hem från jobbet. Jag blev yr och liksom bara försvann. Fredagen var jag också hemma. Funderade på vad detta kunde vara, om det bara var som så att jag är så trött så att liksom kraften försvann för mig. Det borde inte vara blodtryck eller någonting annat, för så mycket som jag blivit testad det senaste året så vet jag i alla fall att alla värden är bra. Igår tänkte jag ta mig en förmiddag på stan och tog mig dit. Jag var inte på topp där, men det kändes ändå skönt att gå lite där. Jag var på Twilfit och fyllde på trosförrådet, jag köpte ett nytt spänne till min ryggsäck och egentligen inte så mycket mera. Jag satte mig och tog en räksallad och en muffins på Espressohouse. Jag gillar att sitta där om jag kan få en fåtölj. Igår var det visserligen lördag, men jag kunde konstatera att det var inte mycket folk på stan.

Men jag var väldigt, väldigt trött. När jag kom hem sa jag till maken att jag nog måste vila lite. Och sedan började jag att frysa. Och frysa. Tills jag hade 38+ i feber. Då tog jag några tabletter för att stoppa upp det lite. Idag har det varit likadant. Fått rejält ont i halsen och även idag 38+ i feber. Vet inte om det är en rejäl förkylning eller om det är influensa. Jag hoppas INTE på influensa. Så jag är inte på topp just nu. 

4 Kommentarer

  1. Usch då? Krya på dig önskar jag och hoppas du mår bättre i morgon. ❤

  2. Längesen jag hälsade på dig här! Krya på dig !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *