Jag har fixat ihop en bok

Jag brukar inte shoppa extra bara för att det är Black Friday. Jag funderar innan om det är någonting jag ändå har tänkt köpa och så kollar jag om det är något extrapris. Förra året så köpte jag en kamera, något som jag hade tänkt köpa ändå, men avvaktade Black Friday och hade tur.

I år blev det inget, det jag ville ha var inte på rea. Vad jag däremot kom ihåg var att när jag köpte min kamera så fick jag också ett presentkort på en fotobok och när jag tittade på presentkortet så var sista dagen för att använda det igår. Jag funderade en stund och konstaterade att det var synd att låta det förfalla. Så hela lördagen ägnade jag mig med att fixa till en fotobok.

Bokens innehåll blev de renoveringar vi gjort i och på vårt hus sedan vi flyttade in. 2008-2016. Det var ganska roligt att sitta där och fixa. Den hade säkert blivit bättre om jag hade haft längre tid på mig, men jag har bara mig själv att skylla. En bok blev det dock till slut. Hur den ser ut på riktigt får jag vänta och se, men på skärmen kan ett uppslag se ut så här.bokJust det här uppslaget är från vår köksrenovering. Nu ska det bli spännande att vänta på den riktiga produkten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *