Iggy och hans byxor

Iggy lyckades en gång slicka på ett par fästingbett så att de blev som bölder på insidan av hans bakben. Vi fick en tratt av veterinären, men Iggy blev så fruktansvärt olycklig och helt paralyserad av den där tratten. Så vi försökte hitta på något bättre alternativ. Till sist kom vi på att vi skulle fixa till ett par byxor. Vi hittade ett par gamla träningsbyxor som jag klippte till och såg till att sätta gummiband i. Dessa byxor tog vi på Iggy.

20161104_09433701

Det roliga var att han vande sig riktigt snabbt vid de här byxorna. Först var de så klart läskiga, men snart blev det till och med som så att när vi kom in efter att ha varit ute så ställde han sig till rätta för att vi skulle ta på honom byxorna. Det var liksom så det skulle vara.

Sådana där bölder har han lyckats fixa till flera gånger sedan dess. Han får något insektsbett eller vad det nu kan vara och så slickar han maniskt på det så att det blir värre och värre. Vi har lärt oss att hålla koll och ser till att han får på sig sina byxor så fort som möjligt, innan det blivit en riktig böld. På så vis behöver han inte ha byxorna på sig så länge.

20161104_09434001Han gillar sina byxor så mycket att han till och med försvarar dem gentemot Gandalf. Gandalf skulle bara våga försöka använda Iggys byxor! Med tanke på att det faktiskt är riktiga Newlinebyxor så är det ju inte så svårt att förstå.

20161104_09381301

Som ni ser är det inte heller några problem med att sova i dessa byxor.

Den här omgången är det dock färdigbyxat och den där irriterade blemman har torkat ihop och blir inte längre slickad på. För den här gången i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *