Bokarnas ljuvliga grönska

Jag vet. Urkass bild. Hade bara mobilen med mig. Men visst känns det ändå lite. Som bokgrönska om våren. Som är så vackert att det faktiskt gör lite ont i hjärtat.

2016-05-10 19.34.08

Det är så mycket vackert nu att jag blir nästan stressad. Det går ju så fort över, den här härliga våren. Framförallt när de kom en sådan här värmeknäpp. Jag tittar åt alla håll och kanter och bara njuter. Körsbärsträd, tulpaner, maskrosor (ja, jag njuter av dem också), bokar, häggar …Oh my!

2 Kommentarer

  1. Hos mig heter de ”böcker” och står i hyllor… 😉
    (Bok växer inte så här långt upp i landet.)

    Den ljuva vårgrönska är härlig! Då känner man verkligen att vintern är ordentligt borta!

    • Jo, jag vet det- Jag tycker lite synd om er faktiskt för det finns inte mycket som slår en bokskog. Min syster gav en gång skjuts till en kille som relativt nyligen flyttat till Sverige och som höll på attlära sig svenska. När de åkte förbi en bokskog så hade killen frågat vad det var för träd och syrran sa bokar. Han blev nästan lite arg på henne och förklarade att bok i plural heter just böcker. Inte så lätt alla gånger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *