Det här var inte lätt

Jag sitter och letar efter någonstans att resa bort lite. Problemet är att det finns ju hur många ställen som helst! Jag måste bestämma om jag ska åka till solen eller till en storstad. Kanske Madrid eller Prag? Eller kanske Alicante? Eller kanske London? Jag älskar ju London och har inte varit där på länge. Å andra sidan har jag varit där många gånger så jag kanske ska ta mig någon annanstans? Prag är också fint. Jag har å andra sidan varit där också.

Ett kärt besvär.

Någon som har något bra förslag?

4 Kommentarer

 1. Geirangerfjorden i Norge nu när fruktträden blommar och snön ligger kvar på bergstopparna.

  Holland med blommande tulpaner. Keukenhof förstås.

  • Norge blir lite besvärligt. Det får inte vara för besvärligt att ta sig dit. Amsterdam har jag faktiskt funderat på, bara det att jag har varit i Amsterdam tre gånger och jag vet inte om det fungerar en gång till. Inte så stor stad. Men Keukenhof är värd ett besök, har varit där en gång och jistanes vad tulpaner. Och vad det var mycket tulpaner på odlingar runtomkring. Imorgon måste jag nog bestämma mig dock. För något.

   • Aha, du vill ha en paketresa.
    Trots si så där 15 Romresor tröttnar jag inte på den stan.
    Men längtar till Geriangerfjorden då fruktträden blommar – dit tar jag bilen.

    Trevlig resa!

    • Inte tvunget paket – jag kan plocka ihop den själv, men resan får t.ex. inte kräva bil eftersom maken behöver ha bilen när jag är borta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *