Att stoppa upp lite

Som jag skrev häromdagen så är jag väldigt trött. Och påverkad. Inte av droger eller alkohol (även om jag inte säger nej tack till ett glas whisky), men av allt. Det känns som att allt påverkar mig just nu. På ett inte positivt sätt.

Jag fick en så bra kommentar av Maria till det inlägget också och det fick mig att börja tänka. Och jag kunde konstatera att jag har inte haft en endaste andningspaus sedan semestern förra året. Under jul- och nyårs”ledigheten” låg jag med influensa och när påsken kom led jag av sviterna efter en blindtarmsoperation. Utöver det så har jag ju lyckats med att skada svanskotan, stuka foten och ha plantar fasciitis (inflammation i hälen/foten) så det är kanske inte så konstigt om jag funderar på när jag egentligen ska hinna hämta andan. Så jag bestämde mig bara för att nu vill jag ha semester. Jag tog ett snack med min chef och bara så där har jag nu semester den vecka som börjar med den 2 maj. Jippi! Jag tänker, även om det är kort om tid, hitta någonstans att ta vägen. Jag är sådan nämligen att ibland behöver jag låsa in mig med mig själv och bara vara. För att liksom hitta mig själv igen. Det tänker jag göra nu. Så nu gäller det att leta efter en resa till mig själv. Har ingen aning om vart, men något ska jag väl hitta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *