Sista sjukskrivningsdagen

veggie_chili-5Jahapp, idag så har jag min sista sjukskrivningsdag och idag ska jag gå och ta stygnen på magen. Det känns bra, för jag har lite frågor som jag vill kunna ställa till någon. Om att ha ont, behöver jag vara försiktig mm. Och imorgon ska jag börja jobba igen. Det ska också bli bra, jag tror att jag behöver få i gång huvudet att tänka på lite annat nu.

Och om vi ska tro SMHI så ska våren komma nu i dagarna. Jag hoppas innerligen att de har rätt.

veggie_chili-5-2

Jag har fått tulpaner både från några arbetskamrater och från maken. Precis som alla andra så älskar jag tulpaner, men just nu så påminner de mig också om att våren kanske är på gång. Längtar efter att slippa att använda min vinterjacka. Dragkedjan har gått sönder på fickan jag brukar ha min plånbok i så det känns som att det är dags.

Så bye, bye till operationsstygn och välkommen till en kommande vår. För den kommer det vet jag.

2 Kommentarer

  1. Här ligger snön ännu meterdjup, men solen har börjat visa sig (vissa dagar)! Under helgen, när jag var ut och körde, hade asfalt tinat fram efter vägarna! Det blir nog vår här också, så småningom! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *