Den var fin den!

Efter att ha tapetserat i sovrummet med en mönstrad tapet så har vi fått blodad tand och skulle liksom vilja tapetsera överallt. Bara för att vi kan. Vilket har lett till att jag dras till tapeter så fort jag sätter mig vid datorn. OK kanske inte varenda gång jag sätter mig vid datorn, men ganska ofta.

Vi har också ett rum som heter Blå rummet. Helt enkelt därför att väggarna i rummet är blåa. Medelhavsblåa kan man väl säga. Det rummet fixade vi till tidigt för att ha ett rum som är användbart. Och det har fått agera vardagsrum när vi renoverade vardagsrummet och sovrum när vi renoverade sovrummet. I övrigt är det TV-rum och sitta-och-virka-eller-sticka-rum. Samt extra sovrum till Iggy som gillar att gå dit och sova i soffan en stund på natten. Någon gång ska det till nya foder och lister, men det får vänta. Tills allting annat är klart. Ändå så blev jag så sugen på att fixa till det nu. Bara för att jag hittade en så fin tapet. Som är blå. Så det skulle ändå bli Blå rummet. Kolla vilken fin!

tapet flora

Funkistapet Flora från 50-talet och från Lim & Handtryck.

Jag är nog faktiskt lite förälskad. Men som det kan vara med förälskelser ibland så får det nog vara lite på avstånd. För blå rummet ska inte fixas till på länge.

(Men OM vi skulle så har jag hittat en jättefin tapet!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *