Jag ritade en korp

Som framgått av tidigare inlägg så sitter jag och kollar en del på Youtube. Och ganska mycket om att teckna och måla. Jag blir så nedrans inspirerad. Det är med teckningar som med allting annat, det krävs träning för att bli bra. Så nu har jag börjat träna lite. Annat som jag ser på de olika filmerna är nya sorters pennor och färger som jag inte tidigare känt till. Jag har beställt lite nytt för att testa lite. Bland annat så har jag köpt grafitpennor som är vattenlösliga. Det innebär att du först tecknar och sedan använder du en pensel med vatten på för att jobba vidare med färgen. På så vis får du ut mer av pennorna och du slipper det blanka som det kan bli om du jobbar med bara blyerts. Efter att du använt vatten så blir det matt och ger en bra yta. Så här ser de ut.

De var roliga att använda de här pennorna. Pappret jag använde dem på var inte så himla bra så det blev lite bockat, men det får jag se till att platta ut lite. För att testa något som är grått och svart så ritade jag mig en korp. Och det går så klart att göra bättre, men jag blev ändå ganska nöjd.

kaja

Det ska nog bli lite flera bilder efter hand.

3 Kommentarer

  1. Herregud, vad snygg! Så imponerande!

  2. Pingback: Jag åkte till konstnärsbutiken | Asta på vift…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *