Att äta på resa

Något av det bästa med att vara ute och resa är att äta. Förutom att insupa andra miljöer, titta på historiska saker eller vad det nu är resmålet erbjuder så är det viktigaste att äta. Äta sånt som kanske finns bara där. Jag har oerhört svårt att förstå dem som reser utomlands och så går de och äter mestadels på MacDonalds eller Pizzahut. Enligt mig så har de tappat bort en stor del av vitsen med att åka någonstans när de gör så. Så gör i alla fall inte vi, när vi var i Wien åt vi flera olika sorters österrikisk mat, dock åt vi varken Wienerschnitzel eller Sachertårta, men mycket annat. Något som vi INTE åt var en Schaumrolle. Denna såg vi när vi var inne i en butik för att köpa något gott att ha med på rummet.

schaumrolle

Ska jag vara ärlig så tycker jag inte den ser så aptitlig ut. Det här ska nog normalt sett vara ett lite mindre bakverk, som ska ätas av en person. Det här var liksom bara en jätteblaffa. Kunde inte låta bli att vare sig reagera eller fotografera den. För 15,90 Euro kunde den här bli din.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *