Att försöka fotografera hundar

Ibland kan jag få för mig att jag vill ta en fin bild på båda hundarna samtidigt. Idag var en sådan dag. Jag gick igenom en park som vi har i närheten och där har de byggt upp en skateboardbana. Den har en massa saker som också är bra att använda för att träna hundar. Och idag fick jag för mig att jag skulle fotografera båda hundarna med Iggy sittandes på en stolpe. Helst vill jag så klart att hundarna ska titta på mig. Båda två. Samtidigt. Och det kan jag lova inte alltid är det allra lättaste. Jag åbäkar mig lite och så tittar båda på mig och jag knäpper av. Innan det liksom händer något så visar det sig att det finns intressantare saker än mig att titta på. Åt olika håll dessutom!hundar1

Jag får dem att titta på mig igen. Efter en del lockande och pockande. Jag knäpper av och…

Nej! Kolla vad är det som du tittade på undrade Gandalf och båda kikar åt samma håll. Som inte är på mig.

hundar2

Nytt försök. Och denna gången håller Gandalf kvar blicken på mig under det att Iggy återigen kikar på vad det nu är han har sådan lust att kika på.hundar3

Till sist lyckas jag dock! Faktiskt tittar båda hundarna på mig när själva bilden tas. hundar4

Jag är nog dock mest fascinerad av att Iggy faktiskt satt kvar så länge på stolpen utan att hoppa ner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *