En påskhelg

Hej hopp, här har vi snurrat runt i påsk. På skärtorsdagen var vi hos min syster som fyllde år, där mumsade vi smörgåstårta och annat gott. Sedan sov vi över i en stuga utanför Skånes Djurpark, stugan var helt OK, men tyvärr utan toalett, men omgivningarna var väldigt fina. Så här fint var det på morgonen när jag satt ute på stugans veranda.

skane1

Och så här fint var det på promenad runt stället.

skane2

skan3

På långfredagen åkte vi till ett par kompisar och där fick vi massor med god mat och annat smarrigt. Åkte hem sent på kvällen – mycket mätta. På påskafton var vi inte längre i Skåne, men åkte till makens föräldrar på en snabbvisit och fick ännu mera god mat. Och tårta!!

Så denna helgen har varit allt annat än nyttig på matfronten. Men så kan det vara ibland. Ibland är det bättre att helt enkelt njuta istället. Av trevligt sällskap och av god mat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *