Hittat rätt lampa

I det som vi numera kallar arbetsrummet (tidigare gula rummet) vet jag i princip exakt vad som ska göras. Färgvalen är inte klara, men i övrigt är tankarna klara. Vid ena väggen har vi idag tre Billybokhyllor och ett gammalt skrivbord. De där bokhyllorna kommer att få vara kvar, men ska byggas in och målas för att se ut som platsbyggda hyllor. Och mitt i hyllorna kommer skrivbordet att stå kvar, framför fönstret. Jag har sett framför mig att det ovanför skrivbordet ska sitta en lampa med dragsnöre, och har letat ganska länge efter det. Till sist bestämde jag mig för att tillverka en själv, med delar jag jag hittat i olika butiker på nätet.

Häromdagen letade jag dock efter någonting helt annat och vad hittade jag då?!? Jo, lampan!

dragsnorelampa

Precis en sån jag ville ha! Ibland ska man ha tur! Tänkte klickat hem den direkt, men tänkte att det kanske är dumt. Vi behöver inte en lampa till som står ett år och väntar på att bli upphängd. Så den får vänta lite. Men nu vet jag att den finns. Och var.

Det känns bra så långt.

2 Kommentarer

  1. Och var finns den?
    Vill ha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *