En lagom utmaning?

Även om orken inte är vad den borde vara så är det viktigt med utmaningar, med rutiner. Så jag tänkte mig att hoppa på utmaningen blogg100 även i år. Det vill säga ett blogginlägg om dagen 100 dagar i rad. Jag har gjort det några år i rad och förra året slutade det med att jag fortsatte försöka skriva ett inlägg om dagen även fortsatt tid. Och det har faktiskt gått relativt bra. Tills orken tog slut.

lnte för att min blogg gör någon egentlig skillnad någonstans, men den ger mig själv någonting. Så jag gör ett nytt försök även i år och börjar jag tycka att det är för jobbigt så hoppar jag av. Konstigare är det inte!

4 Kommentarer

  1. Ett inlägg är bara ett inlägg, det behöver inte vara en hel roman – kom ihåg det! Annars kanske det känns för jobbigt.

    Du kan ju också skriva ett par rader när du känner för det, och så välja att publicera dem en senare dag, när du vet att du har annat för dig.

    • Jo det är så jag tänker. Ibland kanske bara en bild. Men en lite lagom utmaning. Och att förbereda ibland det är inte så dumt.

  2. Kul! Kanske kommer det något om Gandalf och Iggy.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *