Uppe på ytan igen – i alla fall nästan

Jahapp – det var en pärs. Att ha influensa alltså. Nu gäller det att orka att komma tillbaka igen. På ett sätt är det fascinerande hur snabbt du kan bli uträknad. Liksom bara så där. Jag var bra på förmiddagen, höll till och med en riktigt bra presentation, om jag får säga det själv. Käkade lunch och pratade på. Och sedan efter lunch bara var jag liksom bara borta. Och sen kom influensan. Att det går så fort. Nu är jag väl inte den med den bästa motståndskraften, men jag har sett på jobbet hur samma sak kan hända med den som är vältränad och fit. Influensan liksom bara slår till.

Alla Harry Potter böckerna har kommit till Storytel – inlästa av Stephen  Fry. De har fått göra mig sällskap. Lyssna har bitvis varit det enda jag klarat av. Mot slutet av veckan så har jag dessutom kunnat kika på Netflix.

Veckan har varit rena rama bantningskuren, det där med att äta har inte känts som något jag nödvändigtvis har behövt göra. Inte för att just den delen har varit någon egentlig nackdel. Det skulle bara vara en fördel om själva bantningsdelen kunde fortsätta ett tag till. Om jag bara slipper influensan.

Så – nu hoppas jag att jag ska ta mig upp till ytan igen – och hålla mig där! Men, med den diminutiva motståndskraft jag har just nu så räcker det väl att någon annan liten basilusk tittar åt mitt håll igen.

3 Kommentarer

  1. Dom där små bacillerna kan golva en ordentligt!
    Skönt att du är på bättringsvägen.

  2. Åh, usch. Vad skönt att det är över nu och hoppas du får mer energi snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *