Äntligen är 2016 snart slut!

Jag satt här och tänkte skriva ett inlägg om 2016. Känslan var inte bra. Det vara bara negativa saker som dök upp i huvudet. Sjukdomar, skit på jobbet och annat snurrar i huvudet. Men det kan jag ju inte skriva om. Hur kul är det menar jag? Inte kul att skriva om och inte kul att läsa. För någon. Bestämde mig istället för att försöka skriva om bra saker som hänt.

I januari i år blev vi klara med renoveringen av sovrummet! Det var hur roligt som helst och jag är fortfarande så nöjd med det vi gjorde.  Jag fick också gå en kurs på jobbet som jag blev väldigt glad över. En kurs på sex olika tillfällen.tapetserat-1

I februari så ska vi alltså bortse från hälsporre och istället vara nöjd med att jag hittade fina tvättkorgar att sätta i sovrummet.

Det kom lite snö och hundarna var glada en eller ett par dagar. Jag gillar ju inte snö, men jag är glad för att hundarna var så glada.Mars präglades av blindtarmsinflammation, men det var också som så att det faktiskt startade upp en ganska tidig vårJag började också med mina teckningar i den första Moleskineboken.

Moleskineböckerna har börjat väcka mitt intresse för att teckna och måla igen och även om jag inte kommit igång ordentligt ännu så kommer jag att göra det.

april började jag kunna röra mig igen efter min operation och hälsporre till trots så tog jag mig äntligen ut i skogen.

Maj – vad hände för bra saker i maj då? Jag var i London. OK – det blev inte vad jag hade tänkt mig riktigt, hälsporren krånglade och jag kunde inte gå mycket, men jag upptäckte Snog youghurtglass och jag var trots allt i London. Äppelträden blommade som aldrig förr och var så vackra så det var inte klokt.

Juni – jag jobbade med ”hålet i väggen” och kom långt. 

Praktlysing och annat blommar för fullt i trädgården. Och vi struntar i Brexit – eller hur!

I juli började semestern och vi var i Bryssel. En stad som var en glad överraskning, vi trivdes väldigt bra där. Bra hotell och en väldigt trevlig atmosfär.Hålet i väggen blev klart och jag blev så himla nöjd med det.Vi var på roadtrip och åkte runt Vättern och det var hur trevligt som helst.

En tråkig sak som hände var att Gandalf slog sönder sin fina tand, och även om det var en tråkig sak så får den nog vara med här. Idag är han ju bra igen och kan äta ben och allt möjligt så det slutade bra i alla fall.

Och sommarvädret var helt fantastiskt, sol i princip hela sommaren.

augusti  kom hösten men det var också sista delen av vår semester. Rosorna blommade som tokingar hela sommaren.Jag målade fåglar och tyckte det var SÅ roligt. Det tog slut med semestern, men jag tänker komma igång igen.

september var vi på den traditionsenliga oktoberfesten vilket alltså innebär en resa till Skåne.

Vi köpte oss en robotdammsugare! Det var bra!

Trots hälsporren så började jag kunna gå NÅGOT längre promenader i skogen igen.

oktober hände det inte speciellt mycket. Men det var en väldigt varm höst med bra väder och vovvarna jag gick rundan på mossen för första gången på i princip ett år.

Pelargonerna var ute ända till den 16 oktober i år – inte förrän då gav jag upp. Alltså ingen frost så långt.Och så kom november. Det var månaden då jag svimmade i badrummet och fixade tummen, men också månaden då jag svimmade i badrummet och INTE slog ihjäl mig.

Jag köpte nya lampor till badrummet. OCH en ny spegel.

Vi fick också finbesök i trädgården och de var snälla och poserade för mig!

Och nu är det december. I december var vi två veckor på Madeira. Det var toppen!dsc0388401En lugn jul och en lugn nyår på det.

Så nog har det hänt bra saker i år också. Flera stycken! Faktiskt bra att komma ihåg det.

GOTT NYTT ÅR! till den som orkade läsa allt det här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *