Ny telefon i alla fall

Det blev en ny telefon i alla fall. Eller ska vi kalla det en ”nygammal”. Jag konstaterade att det finns inte någon ny modell som jag egentligen vill ha. Jag vill inte heller betala massor av pengar för en telefon som t.ex. Samsung Galaxy S7 när S8:an redan är på gång. Samtidigt så behövde jag en telefon, min gamla har nämligen för litet minne. Jag får konstant sitta och ta bort appar eftersom den hela tiden skriker att det inte finns någon minne. Så jag passade på i helgen när det visade sig att Elgiganten sålde LG G5 väldigt billigt. På så vis får jag en telefon jag kan ha tills det kommer någon jag hellre vill ha, UTAN att behöva kasta ut massor av pengar. Satt länge och funderade på om jag skulle försöka stå ut tills, och om, Google Pixel kommer till Sverige, men när jag tänkt färdigt så tycker jag att den är för dyr för vad jag får. Alldeles för dyr. Så en LG G5 får funka ett tag för mig nu.lgg5

Och så för att göra det hela lite roligare så har jag beställt ett fodral till den.

lgg5case

Japp, ett rött. Märks att telefonen börjar bli ”gammal” (ca sex månader, men det är ju gammalt i telefonvärlden nu för tiden), för fodralen går på rea.

Men vad det tar tid att fixa till telefonen då! Har hållit på större delen av helgen för att få telefonen som jag vill ha den. Och få saker att fungera. Plus att våga mig på att klippa till SIM-kortet. Och det gick! Fungerade i alla fall att ringa till maken :).

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *