Älgjakt på gång

Det har varit mycket här nu känns det som. Både för maken och mig. Tiden räcker liksom inte till. Jobba, jobba och sedan är liksom orken slut när vi kommer hem. Konversationerna blir nästan lite enstaviga. Hundarna har det också lite tråkigt när det är sådana här tider. Det blir inte mycket trickträning när orken saknas.

Jag är dock väldigt glad för att hälsporren börjar bli så mycket bättre. Om inget händer ytterligare är jag snart uppe i normal promenadlängd. Det blir en skogspromenad allt oftare nu igen. Igår tog jag dock den sista under dagtid på ett tag. För idag börjar älgjakten häromkring. Syntes tydligt i skogen för de där jakttornen var fixade och piffade.20161009_170609

Se bara så fina gröna gran kvistar som hängts upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *